Новини

17.12.2003

Оновлено розділ "Проекти". Додано новий розділ - "Публікації"

22.11.2003

Відкрито сайт ТзОВ "ВОТУМ" у всесвітній мережі Internet. Загальні відомості про фірму Ви можете дізнатись в розділі "Про нас". Ознайомитись з проектами, що виконані нашою організацією, і рішеннями, що пропонуються, дозволить інформаційний ресурс "Проекти"

листопад, 2003

За нашого сприяння в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу обладнано і відкрито навчальний центр SIMATIC. Торгова марка SIMATIC широко відома в світі, як синонім програмованих логічних контролерів. Сьогодні під іменем SIMATIC фірма SIEMENS представляє інтегровані системи автоматизації (Totally Integrated Automation)... (далі >>)

жовтень, 2003

Впроваджено в експлуатацію першу чергу автоматизованої системи керування (АСК) лісосушильними камерами (камери №1,2) на підприємстві "Лісова компанія "Лаванда" (м. Коломия). Розроблена АСК - це комплексна автоматизована система, яка побудована на базі сучасної універсальної системи автоматизації фірми SIEMENS SIMATIC C7 і комп'ютера, що в цілому виконують функції вимірювання, контролю, автоматичного керування, візуалізації та архівування подій і параметрів процесу сушіння деревини різних порід в лісосушильних камерах періодичної дії... (далі >>)

ТзОВ "ВОТУМ" © Всі права застережено, 2013