Новини

вересень, 2018

Впроваджено в експлуатацію підсистему АСК ТП підігріву і подачі теплоносія на низьконапірні лінії Мехедівсько-Голотовщинської ТЗСУ на «Регал Петролеум Корпорейшн Лімітед» (с.Яхники, Лохвицький р-н, Полтавська обл. Україна)

серпень, 2018

Впроваджено в експлуатацію підсистему АСК ТП утилізації низконапірних газів при реконструкції на Семиренківській УКПГ на ПрАТ «Нафтогазвидобування» (с.Ковалівка, Полтавська обл., Україна)

серпень, 2018

Впроваджено в експлуатацію підсистему АСК ТП підготовки повітря КВПіА (компресори повітря типу Ekomak і Gardner Denver, блок осушування повітря, насоси артезіанських свердловин) на Семиренківській УКПГ на ПрАТ «Нафтогазвидобування» (с.Ковалівка, Полтавська обл., Україна)

серпень, 2018

Впроваджено в експлуатацію підсистему АСК ТП подачі інгібіторів при реконструкції технологічної насосної подачі інгібіторів на Семиренківській УКПГ на ПрАТ «Нафтогазвидобування» (с.Ковалівка, Полтавська обл., Україна)

травень, 2018

Розроблено проект системи для регулювання витрати і тиску газоподібного кисню та природного газу (рамка з двома газовими пальниками) для AirLiquide (Франція).

 

січень, 2018

ТОВ Вотум уклало угоду про спіпрацю з підрозділом Valmet Automation ltd. (Польща). Тепер наші спеціалісти беруть участь в розробці програмного забезпечення та шаф керування для проектів, які реалізовує Valmet на системі автоматизації Valmet DNA.

 

ТзОВ "ВОТУМ" © Всі права застережено, 2013